En super glad ny-jæger!

Super-glad-nyjæger

Kære Steen,

Jeg skriver for at sige mange tak for et godt jagttegnskursus, samt haglskydnings-undervisning, som jeg modtog af dig i efteråret 2015.

Jeg kom igennem både prøven til jagttegnet og skydeprøven i første hug, og jeg er 110% sikker på at det er pga. dig.

Jeg er først rigtig kommet på jagt dette efterår, da jeg sidste år sad i USA på udveksling med mit studie. Jeg er så heldig at begge mine forældre går meget op i jagt, så jeg har nu været afsted 5 gange på drivkraft, og 3 af gangene fik jeg sgu også ram på noget. Det er blevet til 2 fasaner (én dele-fasan og én i et spidsskud – er mest stolt af den sidste som bare klappede sammen med det samme), og en sneppe, som jeg tog med bagløbet i et sideskud, som bagpost. Det var helt fantastisk og jeg skreg faktisk af glæde! Havde ikke regnet med at få en sneppe i min første jagtsæson. FEDT FEDT! Det skal lige siges, at jeg har taget utroligt meget med mig fra den undervisning, som jeg fik af dig på skydebanen; træk vejret og træk lidt foran fuglen før end skuddet falder, virker godt for mig.

Jeg vil gerne sige mange tak fordi du tager dig tiden til at undervise, så godt som du gør. Jeg har med glæde henvist flere bekendte, som har spurgt ind til hvor jeg fik mit jagttegn.

Mvh,

En super glad ny-jæger, Mette Simone Aae Madsen

Skriv et svar