[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg har tilmeldt mig et kursus – hvad nu?
Når du har tilmeldt dig et kursus, modtager du en velkomstmail med instruktion om det videre forløb hos Jagttegnsskolen

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på når jeg melder mig til kursus?
Som kursist skal du være særligt opmærksom på at orientere dig på Svana.dk. Her bliver de officielle datoer til jagttegnsprøven opgivet. Melder du ikke selv til på en dato, bliver du tildelt en tilfældig dato af Naturstyrelsen. Du kan ændre din dato på Svana.dk under ‘Mit Jagttegn’.

Jeg har booket en forkert tid – kan den ændres?
Som udgangspunkt er det ikke muligt at ændre på de tider, som du har bestilt. Husk at være opmærksom på hvilken lokation, du har bestilt lektioner på, således at disse tider ikke kommer til at overlappe. Har du eksempelvis bestilt tid til afstandsbedømmelseslektioner i Slangerup kl. 10.00, bliver det svært for dig at nå til København kl. 11.00 for at nå skydelektioner samme dag. Er du forhindret grundet sygdom etc., kan tiden rykkes mod et administrationsgebyr på 30 kroner.

Jeg får ikke taget mit jagttegn i år – kan vi flytte det til næste kursusstart?
Har du tilmeldt og betalt for et kursus, som du alligevel ikke kan deltage i, og vælger du at udskyde din deltagelse INDEN hhv. d. 14 feb. for forårshold og 18. juli for efterårshold – kan kurset udskydes og du kan deltage ved næste kursusopstart mod at betale et gebyr på 1000 kr. Henvendelse vedrørende flytning af kursus bedes ske skriftligt.
Vælger du derimod at stoppe midt i et kursusforløb, må du regne med at skulle betale for et nyt kursus, hvis du ønsker at udskyde det til næste sæson.

Jeg er dumpet jagttegnsprøven – hvad nu?
1. Hvis du er dumpet på teorien, skal du op til en ny prøve den efterfølgende sæson, typisk 6 måneder efter.
2. Hvis du er dumpet den praktiske prøve, kan du tilmelde dig en ny praktisk prøve på Naturstyrelsens hjemmeside efter ca. en uge. Det er ikke nødvendigt at tage en ny teoriprøve.

Hvornår er man klar til prøven?
At tage jagttegn er en proces. Det er meget individuelt, hvor meget træning hver enkelt kursist har brug for. Det anbefales at deltage i skydelektioner og lektioner i afstandsbedømmelse sideløbende med den teoretiske undervisning. Vores instruktører vil vejlede dig om, hvor meget træning, du skal bruge, før du er klar. Der er mulighed for at træne alt det du vil, indtil du føler dig sikker og klar til at gå til prøve.

Det er obligatorisk at deltage i skydelektioner 3 gange, før vi kan indstille dig til prøven, det samme gælder, at du skal deltage i 3 lektioner i afstandsbedømmelse.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]