Michala´s første år som jæger

Michala - Jagttegnsskolen.com

Hvem skulle tro, at et jagttegn kunne ændre så meget. Mit første år som jæger har været en rejse ud over det sædvanlige. Blot få uger efter haglskydeprøven var bestået, satte vi kursen mod Saxnäs i Lapland. Rypejagten var gået i gang og helikopteren ventede. Ene tøs, var jeg på turen, og kriller i mave var der masser af. Det skulle dog vise sig at blive en uforglemmelig rejse med kæresten og hans venner – og stolt var jeg, da jeg nedlagde en rype med allerførste skud som nyjæger.

 

Barsk natur og en uges overlevelsestur i vildmarken satte de nye evner på prøve – men det blev hurtigt tydeligt for mig, at det mange timer på skolebænken samt Steens kyndige øje for hver en detalje havde forberedt mig langt ud over forventet. Så nu var det bare at nyde oplevelser, som mange kun drømmer om. Siden da har der været fantastiske oplevelser på godsjagt i Danmark og små hyggelige jagter på egne arealer. Hjertelig tak til hele holdet på Jagttegnsskolen for det fundament, I har givet mig og som har åbnet så mange daøre for mig. En ny sæson er nu startet og jeg glæder mig til alt hvad den bringer!

Bedste hilsener,

Michala

Er du blevet inspireret af Michalas jagt på den fantastiske rype, så udbyde jagten bl.a. af Buhls Jagtrejser, der har over 45 års erfaring i branchen.

Michalas første årMichalas første årMichalas første årMichalas første årMichalas første årMichalas første år

Skriv et svar