Jagttegnsskolen blev stiftet i 2012 af Steen Aadal, uddannet jagttegnskursusunderviser, flugtskydningsinstruktør, riffelinstruktør hertil integreret jæger med speciale i både hagl og riffel. Herudover er Steen oprindeligt uddannet slagter og kok, og kan derfor vejlede om håndteringen af nedlagt vildt.

Op mod 98% består første gang!

Hos Jaggtegnsskolen sætter vi en ære i at alle elever skal bestå jaggtegnsprøven. Vi gør selv den mest komplekse viden enkel, hvilket er en af grundende til at vi har op mod 98% der består første gang! Som elev hos Jagttegnsskolen kan du trygt stole på at vi hjælper dig hele vejen, forstår forskelligheder, individuelle behov og læsevanskeligheder  så vi nemt kan vurdere hvornår lige netop du er klar til jagttegnsprøven.

Jagttegnsskolen er i dag blandt de førende indenfor jagttegns uddannelser i Danmark, og vores dygtige instruktører er veluddannede og sætter service i fokus. Vi har egne banefaciliteter, i Nordsjælland og Storkøbenhavn, der afspejler de baner du vil møde til den praktiske del af jagttegnssprøven, for at gøre kurserne mere alsidige.